fbpx

Rólunk

A HAnd életérzés

A birtok ötletének történetéről mesélünk most nektek egy kicsit, mielőtt folytatjuk a virtuális körbevezetést.

Hogyan is jutottunk el idáig?
A képen három HAnd helyszín látható, melyek közül a „HAnd” Udvari sütöde valósult meg legelsőként. A sütöde a Siklósi Várban kapott helyet, ahol sok várlátogató kóstolhatott finomabbnál finomabb, édes és sós, családi hagyomány alapján készült harapnivalókat.
Szerettük volna eljuttatni a váron kívülre is a finomságainkat, kerestük a legjobb módját.
Régi vágyak között szerepelt egy reggeliző hely létesítése is, ahol meleg reggelikkel + a korábban említett családi hagyományos finomságokkal szolgálhatunk, sietve érkezőknek elviteles lehetőséggel, ráérős vendégeinknek helybeni fogyasztással.. Így született meg a HAnd – Reggeliző, mely Siklós város szívében található.
Egy nagy levegővétellel és hatalmas ugrással érkeztünk a HAnd Birtok elindításához. Ez egy többfunkciós projekt, többféle szolgáltatás összehangolásával. A birtokon lévő panzióban szállást nyújtunk, melyhez reggelit is biztosítunk (ez bizonyára a korábbiakból érthető is) Az elmúlt évek során volt alkalmunk néhány kisebb-nagyobb rendezvény lebonyolítására is, mely most fogja meghozni gyümölcsét igazán, hiszen a helyadottságok lehetővé teszik, hogy esküvőket, születésnapokat, céges rendezvényeket, lány és legénybúcsúkat szervezhessünk.

Mi a mozgatórugó, amely vitt és visz minket előre és ma már egységünk alapját képezi? Mi erre röviden csak annyit mondanánk, hogy a „HAnd életérzés”, amely alapja a kitartás, alázat, szorgalom által körbefont mérhetetlen sok szeretet, amelyről hisszük, hogy minden álmunkat egyszer valóra fogja váltani.
Mertünk mindig nagyot álmodni, és sok akadályon át haladtunk a céljainkig.

Orbán Adrienn, Szabó Zsolt
tulajdonosok

Halasi Andrea
ügyvezető

Házirend

A HAnd Birtokon található apartmanházak kultúrált, nyugodt környezetben, kitűnő pihenési, üdülési és egyéb szabadidős tevékenységekre biztosítanak lehetőséget.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy Kedves Vendégeink bizonyos előírásoknak eleget tegyenek.

A szálláshely az érkezés napján 14:00 órától, a távozás napján 10:00 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

A szállás fennmaradó összegét kérjük az érkezés napján rendezni! Az előre elutalt foglaló összege természetesen levonásra kerül a végösszegből.

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót?

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ez érkezéskor fizetendő.

A jacuzzi használata ingyenes?

A jakuzzi használata külön díjköteles, melynek igénybevételét a recepción munkatársunknál jelezheted.

Szükséges biztonsági letétet fizetni?

Mindennemű károkozás, kártérítés címén felszámolásra kerül! Érkezéskor 20.000.- forint kaució fizetése szükséges, mely összeg az épületben, berendezési tárgyakban okozott sérülések, hiányosságok megtérítésére szolgál. A kaució teljes összegben visszajár, ha nem történt károkozás, illetve ha apartman ugyanolyan állapotban kerül visszaadásra, mint ahogy át lett véve. A berendezés megrongálásáért teljes körű anyagi felelősséget kell vállalni.

Mikortól kell csendesednünk?

Az apartmanház területén 22:00 óra után az ott tartózkodók nyugalmának érdekében kérjük, szíveskedjenek mellőzni a hangoskodást és az egyéb zavaró magatartást!

Van kültéri sütési és főzési lehetőség?

A grillezéshez és a bográcsozáshoz szükséges eszközöket külön díjazás ellenében tudunk biztosítani. Kérjük ezen eszközöket használat után, tisztán visszaadni. A sütéshez szükséges fát, faszenet nem biztosítjuk, azt mindenkinek magának kell megvásárolnia. A grillezőt és a környékét kérjük használat után összetakarítani! Az eszközök tisztítását kérjük a kerti csapnál végezzék.

Hozhatjuk magunkkal a házikedvencünket?

Igen, az apartmanház területére csak a foglaláskor előre lejelentett kisállatokat lehet behozni.

Van parkolási lehetőség a birtokon?

Igen, a birtok előtt szabadtéri parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeink számára.

Language/Sprache